Тазгодишната Met Gala се проведе какво винаги в първия понеделник на месец

...
Тазгодишната Met Gala се проведе какво винаги в първия понеделник на месец
Коментари Харесай

Феерия от цветя и нежност: 10 дами, които блеснаха на Met Gala 2024

Тазгодишната Met Gala се организира какво винаги в първия понеделник на месец май, който тази година се падаше на 6-ти.

Поводът прикани гостите да се облекат по темата „ Градината на времето “, която е въодушевена от едноименния роман на Джеймс Балард, до момента в който съпътстващата галерия беше озаглавена „ Спящата хубавица: Пробуждане на модата “  и включваше тоалети, които са твърде деликатни, с цел да бъде носена още веднъж или другояче казано - „ спящи хубавици “.
 Мъжете на Met Gala 2024: Триумф на класиката и фантазията  Мъжете на Met Gala 2024: Триумф на класиката и фантазията  Мъжете на Met Gala 2024: Триумф на класиката и фантазията  Мъжете на Met Gala 2024: Триумф на класиката и фантазията
Тези тематики разсъниха в нас нетърпеливо очакване, което смеем да кажем, че беше целесъобразно. Видяхме доста препратки към природата, цялостен набор от винтидж или въодушевени от винтидж тоалети и някои красиви ефирни моменти.



Звездите се показаха уместно!  От Кендъл Дженър в Givenchy от епохата на McQueen до неповторимия метод на Тейлър Ръсел към флоралните претекстове и пайетите като на русалка на Кая Гербер, определено имаше на какво да се насладим на това блестящо събитие.

В галерията по-долу включихме нашите " отличнички " на Met Gala 2024 или 10-те ни обичани дамски визии от блестящото събитие. Вижте ги:
 Феерия от цветя: Дамите, които блеснаха на Met Gala  Феерия от цветя: Дамите, които блеснаха на Met Gala  Феерия от цветя: Дамите, които блеснаха на Met Gala  Феерия от цветя: Дамите, които блеснаха на Met Gala
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР